Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ЦЕНОВНИК ЗА ПРЕТПЛАТА НА МАГАЗИНОТ КАПИТАЛ

КОНТАКТ ЗА ПРЕТПЛАТА
+389 2 3298 110, локал:104
pretplata@kapital.mk

Со Капитал земете повеќе...

Најповолна цена за претплата на неделникот Капитал за само 4.100 денари со вклучен ддв и платена поштарина за 12 месеци.

... заштедете дури 20%

Тип на претплата6 месеци12 месеци18 месеци24 месеци
Магазин Капитал2.200 ден4.100 ден5.400 ден 6.100 ден
*Во цените е вклучен ДДВ и платен поштарина

СТУДЕНТИ!!!
Заштедете дури 50%!!!

Капитал за вас изготви посебни претплатнички погодности.
Секој студент, кој ќе приложи фотокопија од важечки индекс, со заверен последен семестар, може да оствари попуст од 50% на нето износот на цените за претплата.

Корпоративна претплата

Заштедете до 30% со КОРПОРАТИВНИТЕ претплати на неделникот КАПИТАЛ и бидете во тренд, секогаш информирани со случувањата во светот и кај нас!

Корпоративни5-10 претплати11-20 претплати
Магазин Капитал4.000 ден3.800 ден
*Во цените е вклучен ДДВ и платен поштарина
*Корпоративниот попуст се однесува за една година.


РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

Капитал изданија