Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Објавено 16 јуни 2014, 16:08, во Свет
Share |
Print page

ТОП 10 најскапи ТВ серии

ТОП 10 најскапи ТВ серии

Погледнете колку се трошело просечно за да се сними една епизода од сериите:

10. Sea Patrol:  1 милиони долари
9. Father of the Pride: 1,6 милиони долари
8. ER: 2 милиони долари
7. Terra Nova: 3,9 милиони долари
6. Lost: 4 милиони долари
5. Deadwood: 4,5 милиони долари
4. Boardwalk Empire: 5 милиони долари
3. Game of Thrones: 6 милиони долари
2. Rome: 9 милиони долари
1. Friends: 10 милиони долари


КОМЕНТАРИ

Коментирај

РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

Капитал изданија