Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Објавено 13 ноември 2014, 15:21, во Регион
Share |
Print page

Групацијата Триглав со 36% повисок профит за првите девет месеци годинава

Групацијата Триглав со 36% повисок профит за првите девет месеци годинава

Во првите девет месеци од 2014 година групацијата Триглав оствари нето добивка од 77 милиони евра, која е за 36% повисока во споредба со истиот период лани. Полисираната премија за осигурување и соосигурување на Триглав за истиот период достигна 688,6 милиони евра и е за 2% помала во споредба со истиот период минатата година.

Триглав, која е водечка осигурително финансиска куќа во Адрија регионот и во 2014 година доследно ја спроведува планираната стратегија, фокусирајќи се на максимизирање на профитабилноста, безбедност на работењето и солидна финансиска стабилност.


КОМЕНТАРИ

Коментирај

РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000