Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Објавено 24 октомври 2013, 09:26, во Регион
Share |
Print page

Ер Србија го оствари првиот лет

Ер Србија го оствари првиот летПрвиот авион на компанијата „Ер Србија“ вчера изведе промотивен лет над Србија, во текот на кој го следеа три авиони на српската армија. „Ербас А319“ полета околу 15 часот од аеродромот „Никола Тесла“ во Сурчин кон Нови Сад. За време на летот, авионот го следеа воените авиони „супер галеб Г4“ и два авиони „миг 29“, кои извршуваат активности во рамки на редовната летечка обука „следење на цивилен авион“.

КОМЕНТАРИ

Коментирај

РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000