Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Објавено 29 април 2014, 16:22, во Прилози/Едиции
Share |
Print page Специјален прилог

Деловна сигурност - 9 мај 2014 година

Деловна сигурност - 9 мај 2014 година


 

 

Сигурноста е еден од клучните зборови кога станува збор за водење бизнис. Почнувајќи од безбедноста на самиот објект и луѓето, до безбедноста на финансиските трансакции  и документите. Токму затоа во овој специјален прилог ве информираме што е ново на македонскиот пазар во поглед на деловната сигурност во следниве области:


 

 

  Безбеден трансфер на пари
  Он-лајн и мобилно плаќање 
  Најнови осигурителни продукти 
  Најнови трендови за чување на документи и архивирање
  Агенции за обезбедување, алармни системи, противпожарна заштита, ХТЗ опрема
  Како најновите телекомуникациски решенија можат да ја унапредат сигурноста на Вашите комуникации?


ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ВРСКА СО ПРИЛОГОТ И ЗА 
КОМЕРЦИЈАЛНО ПРЕТСТАВУВАЊЕ ВО ИСТИОТ МОЖЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ НА 
НА Е-МАИЛ: 
sanja.savovska@kapital.mk 
ИЛИ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ 02 3280 910
ЛИЦА ЗА КОНТАКТ: Сања Савовска

 

 


КОМЕНТАРИ

Коментирај

РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


Капитал изданија