Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Објавено 22 октомври 2014, 14:31, во Македонија
Share |
Print page

ПроКредит банка организира агро бизнис форум

ПроКредит банка организира агро бизнис форум

ПроКредит банка организира агро бизнис форум на кој се обединуваат сите релевантни страни од македонското земјоделие: примарни земјоделски производители, преработувачи на земјоделски производи, земјоделски откупници, здруженија на земјоделци и фармери, како и Министерството за земјоделие и ФФРМ.  

Форумот се организира со цел да отвори нови можности за соработка помеѓу сите поврзани страни во македонскиот аграрен бизнис, со изложба на производи и размена на контакти за соработка и пласман на производите да се оствари директен дијалог со релевантни страни за законските промени.
Во рамките на агро форумот, ПроКредит банка ќе оддаде признание на најпроактивните македонските агро претприемачи кои го развиваат и унапредуваат македонскиот агро бизнис, на добро познатиот конкурс меѓу земјоделците ,,Најпроактивен агро бизнис” кој се одржува трета година.

Конкурсот за пријавување на изборот трае до 30 ноември. Сите заинтересирани агро бизнис претприемачи може да се пријават на веб страната на ПроКредит банка или во било која експозитура на банката.


КОМЕНТАРИ

Коментирај

РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000


Капитал изданија

РЕКЛАМИ