Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Објавено 18 септември 2014, 14:41, во Македонија
Share |
Print page

Сваровски отвора премиум бутик во Тетово

Сваровски отвора премиум бутик во Тетово

На 10 Октомври, Сваровски отвора нов бутик во Тетово. Новиот Сваровски Премиум Бутик ќе биде сместен во регионалниот шопинг центар- Палма Мoл Тетово.

„Жителите на  тетовскиот регион  ќе може да уживаат во нашиот кристален свет од накит, модни додатоци, часовници, украси и да уживаат во новата Cristal Florest архитектура“, соопштуваат од компанијата.

Сваровски креациите важат за персонификација на гламур, префинетост и иновација што во голема мера се должи на богатството на експертиза и знаење, кое компанијата го одржува и страстно го реинтерпретира .


КОМЕНТАРИ

Коментирај

РЕКЛАМИ


КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000


Капитал изданија

РЕКЛАМИ