Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kapital Media Group настани

Тркалезна маса “Една година инвестициски фондови во Македонија“


Датум: среда, 22 октомври 2008, Клуб на новинари, Скопје
Организатор: Капитал Медиа Гроуп и БЕА, Проект на УСАИД

Каква е тековната состојба на индустријата на инвестициски фондви од појавување досега, какво е влијанието на општата состојба на пазарот и кое и колкаво е лијанието на политичката и економската клима во земјата врз пазарот на капитал? Која е улогата на Комисијата за хартии од вредност врз работењето на инвестициските фондови во земјата? Во кои инструменти инвестираат фондовитево Македонија, дали тие се доволни и кои се причините за непостоење на поширока палета на инструменти се само дел од темите на кои ќе дискутираат дваесетина учесници на тркалезната маса.


КАПИТАЛ ИЗДАНИЈА

Explanation
Дневен
Магазин 783
РЕКЛАМИ