Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Објавено 10 јуни 2014, 15:30, во Едукација и кариера
Share |
Print page

Капитал совет: Посетете бесплатни сертифицирани online курсеви

Капитал совет: Посетете бесплатни сертифицирани online курсеви

Доколку сакате да посетите курсеви од познатите светски универзитети, како што се Stanford University, University of Minnesota, Princeton University, John Hopkins University, University of London итн. ви препорачуваме да ги посетите Online курсевите на www.canvas.net и www.coursera.org.

По завршувањето на некои од овие курсеви добивате признат сертификат, а предавачи се универзитетски професори од овие познати универзитети и познати експерти.

Истите ви нудат надоградување на вашето знаење од областите бизнис-менаџмет, економија и финансии, математика, медицина, право, хемија, општествени науки, физика.

Според статистиките на alexa.com овие курсеви во Македонија се посетувани со помалку од 1% на годишно ниво.


КОМЕНТАРИ

Коментирај

КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000