Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Објавено 22 јули 2011, 11:00, во Едукација и кариера
Share |
Print page

Сеавус Академија за дизајн

Сеавус Академија за дизајнСеавус Академијата за дизајн, e дел од Сеавус eдукативниот и развоен центар, која ќе започне со работа на 3 октомври во траење од една година. Во состав на Академијата има две насоки, графички и веб дизајн.

Студентите кои ќе ја посетуваат Академијата ќе работат на најновиот Adobe CS5 пакет и ќе можат да избираат предмети со кои ќе се усовршат и во двете насоки. Предавачите се со меѓународно искуство и подготвени целото свое знаење да го пренесат на студентите. За најдобрите ќе има можност за вработување во Сеавус.

КОМЕНТАРИ

Коментирај

КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000