Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Објавено 12 јули 2011, 14:10, во Едукација и кариера
Share |
Print page

Практикантска работа во ЕВН

Практикантска работа во ЕВН Во текот на летниот период, шеесетина студенти, поделени во три групи, имаат можност да ја развиваат својата кариера во ЕВН Македонија преку практикантска работа. Целта на проектот, кој компанијата го спроведува трета година по ред, е стекнување практично искуство. Практикантите се ангажирани во различни оддели  во компанијата, а низ практичната работа ги води ментор, лице определно да обезбеди вовед на практикантот во работната средина и запознавање со правилата и процесите во компанијата. За таа цел ЕВН Македонија има потпишано меморандум за соработка со повеќе факултети од каде доаѓаат студентите кои практицираат во компанијата.

КОМЕНТАРИ

Коментирај

КАПИТАЛ НЕДЕЛНИК

Капитал 783


РЕКЛАМИ

КАПИТАЛ СПЕЦИЈАЛНИ ИЗДАНИЈА

Капитал 000