Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Download PDF

Објавено 10 септември 2012, во Дневен весник
Print page ИНФО

Почитувани читатели

Ве информираме дека магазинот Капитал во следните три броја ќе излегува еден ден подоцна, во четврток, наместо како досега во среда.

Поместувањето на терминот на излегување од печат на магазинот Капитал е заради системската реконцепција и редизајн кои се во тек.

Ви благодариме на разбирањето.

Капитал Медиа Гроуп


КОМЕНТАРИ

Коментирај

КАПИТАЛ

Капитал